Prijava
Moja pot - Personalizirane razmere in stanje na cestah

Storitev Moja pot omogoča personalizirana obvestila o razmerah na cestah, ki zagotavljajo neovirano in nemoteno vsakodnevno pot – v službo ali kam drugam. Vse, kar morate narediti, je, da se preko spletne strani brezplačno prijavite na storitev obveščanja in nastavite želeni cestni odsek. Obvestila v izbranem terminu boste začeli prejemati takoj.

Prijava

Zakaj je Moja pot drugačna od ostalih prometnih portalov?
Zakaj Moja pot, če pa ima navigacija že vse to vgrajeno?
Koliko stane uporaba portala?

O portalu Moja pot

1. Kaj je portal Moja pot?

Je portal na katerem dobite vse informacije o vaši poti na enem mestu. Na enem mestu lahko takoj vidite kaj se dogaja na cestah, ki vas zanimajo. V trenutku ste obveščeni o spremembah in dogodkih na cestah, preko SMS-a ali emaila, lahko pa si ogledate stanje ceste tudi v živo preko kamer.

2. Komu je namenjen?

Namenjen je vsem, ki so veliko na poti. Za vsak dan si lahko nastavite katere ceste vas zanimajo in v katerem terminu bi vas zanimala sprememba stanja. Ko se stanje na cesti spremeni, ste takoj obveščeni preko emaila ali SMS-a. Stanje na vaših cestah pa si lahko kadarkoli ogledate tudi preko mobilnega telefona. Pozabite na pregledovanje nekaj strani dolgega stanja na cestah, bodite obveščeni samo za vašo cesto, takoj ko se zgodi!

3. Koliko stane Moja pot?

Prijava in uporaba portala Moja pot je brezplačna.

4. Iz kje se črpajo podatki o cestah?

Podatki, vključno s kamerami, se črpajo iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste, DARS d.d. Za vsebino ne odgovarjamo.

5. Varnost osebnih podatkov

Vsi osebni podatki, ki nam jih boste zaupali, so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004, 113/05) in ne bodo posredovani tretjim osebam, prav tako ne bomo vršili nezakonitih in neupravičenih posegov v zasebnost posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, varovanju zbirk osebnih podatkov in uporabi le teh. Vaši osebni podatki so namenjeni izključno našemu sodelovanju.

6. Splošni pogoji

1. Ponudnik in organizator storitve:
MME Motorsport, Marko Mlakar S.P.
Trg svobode 8, 4226 Žiri


2. Ponudnik poti za posredovanje sporočil: Nexmo

3. Opis storitve:
Je portal na katerem dobite vse informacije o vaši poti na enem mestu. Na enem mestu lahko takoj vidite kaj se dogaja na cestah, ki vas zanimajo. V trenutku ste obveščeni o spremembah in dogodkih na cestah, preko SMS-a ali emaila, lahko pa si ogledate stanje ceste tudi v živo preko kamer.

4. Prenehanje storitve Moja pot
Uporaba portala Moja pot je brezplačna. Uporabnik lahko, kadarkoli želi, preneha z uporabo storitve.

5. Zavrnitev odgovornosti:
Uporabnik se mora zavedati, da:
  • organizator storitve ne more zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvami.
  • organizator storitve ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom.
  • organizator storitve ne odgovarja za izgubo vsebin in vsebinskih motivov, ki so posledica napačne uporabe, tehnične neustreznosti telefona in neznanja ali nespretnosti uporabnika.
  • organizator storitve ne odgovarja za kakršnekoli napake ali nedelovanje telefona, katere so posledica uporabe vsebinskih motivov na tehnološko neustreznih telefonih.
  • organizator storitve ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve, še posebejh v primerih nedelovanja ponudnikovega dostopa do interneta.

6. Predčasno prenehanje storitve
Ponudnik storitve si pridržuje pravico, da uporabnika, za katerega sumi zlorabo portala Moja pot, odstrani ali pa mu predčasno prekine SMS storitev.
O portalu Moja pot  |  Pišite nam  |  Mobilna Moja pot